Tidigare programuppdateringar

29.11.2023 Update RB03PR.01.08.001.3325

Vår senaste programuppdatering ökar robotens driftstid och förbättrar wifi-tillförlitligheten:

• Roboten rengör 10 % snabbare och driftstiden ökar med upp till 30 % i Auto mode.
  • Återvänder mera pålitligt till dockan. Nya varningar när sensorerna är smutsiga.
  • Driftstiden visas nu på LCD-skärmen. Du kan även "hoppa över aktuell zon" under ett rengöringspass.
  • Aktivera automatiska uppdateringar när din robot är inaktiv, dockad och ansluten till wifi.
  • Har du reda uppgraderat? Titta efter uppdatering RB03PR.01.08.001.3325 i robotens inställningar i appen.